parallax background

Abrazive pentru slefuirea parchetului

Parchet Triplustratificat
March 15, 2017
Adezivii pentru parchet
March 15, 2017
 

Parchet Timisoara - abrazive

Parchet Timisoara ofera urmatoarele tipuri de abrazive: discuri abrazive, plase abrazive, role abrazive si benzi abrazive pentru parchet stratificat sau masiv.

Mai jos aveti o scurta descriere a produselor abrazive pentru slefuirea parchetului.

Pentru informatii legate de preturi va recomandam sa ne contactati telefonic.

Tipurile de abrazive - scurta descriere a produselor

 

Discurile abrazive cu diametre de Ø150 respectiv Ø180 mm sunt folosite la masinile de slefuit rotative. Aceste masinarii sunt la randul lor folosite in general pentru slefuirea marginilor incaperilor sau pentru rectificari si reparatii. Discurile abrazive pot fi gaurile sau nu. Gaura din mijloc este prezenta la ambele feluri de produse. Discurile abrazive prezinta un scai pe suprafata de contact cu masina (velcro) pentru masinile care nu folosesc velcro.

 

Benzile abrazive comercializate de Parchet Timisoara sunt de urmatoarele dimensiuni: 200x750, 200x551 si 200x447. Bezile abrazive sunt folosite la raschetarea parchetului si se ataseaza unor mecanisme rotative ale masinii de raschetat.

Ele au granulatii foarte diverse deoarece majoritatea muncii de slefuit se face cu ajutorul lor. Granulatiile sunt cuprinse intre 16 si 100.

 

Plasele abrazive pentru slefuirea parchetului au diametrul de Ø40.5 mm si se ataseaza masinii numite "buffer".

Aceasta masina se foloseste la finisarea suprafetei si la rectificarea urmelor de smirglu lasate in urma de masina de camp. Materialul plaselor nu este ziconiu ci un material compozit abraziv.