parallax background

Lacuri pentru parchet

Polish pentru parchet
Polish pentru parchet LP 35
March 15, 2017
masurare
February 7, 2018
 

Lac pentru parchet

Produsele pentru parchet pot veni sub diferite forme insa toate au acelasi scop: de a oferi un aspect regal parchetului tau.

Mai jos, ai cateva informatii despre feluritele lacuri, chituri, grunduri si rasini pe care le poti achizitiona din magazinul nostru cat si o scurta galerie cu produsele noastre.


Pentru gama noastra completa de lacuri pentru parchet, te rugam sa dai click aici

 
 
Lacuri pentru Parchet - lucios, semilucios, mat...

Lacurile sunt in general clasificate in 3 categorii: lucioase, semilucioase sau mate. Luciul fiecarui lac este dat aproape in totalitate de compozitia chimica a acestuia apoi de numarul de maini date.

Lacurile lucioase dau parchetului un aspect elegant, curat si o exuberanta care iti poate transforma casa intr-un palat. Un lac lucios da un aspect placut camerelor de dimensiuni mari si ofera mai multa luminozitate.

Lacurile mate ofera si ele un aspect elegant parchetului tau insa intr-o maniera diferita. Sunt recomandate in spatiie rustice sau in casele cu un aspect mai de epoca. Camerele cu mobilier mat sau foarte futurist pot beneficia de o podea mata. Deasemenea, lacurile mate nu cer atata intretinere.

Lacurile semilucioase sunt produse subestimate in ceea ce priveste calitatea lor estetica. Aceste lacuri ofera un luciu moderat, modest si deloc strident. Deasemenea, lacul semilucios este foarte apreciat de persoane care vor ceva original si de cei pentru care lacul lucios este prea lucios.

 
Lacurile ecologice, toxicitate, compozitie chimica...

Lacurile comercializate de Parchet Timisoara sunt lacuri ecologice pe baza de solvent sau apa.

Ce inseamna aceasta? Inseamna ca lacurile nu sunt toxice sau au un nivel foarte scazut de toxicitate. Acest lucru este de mare ajutor pentru muncitor, deoarece el este primul care intra in contact cu substantele chimice care formeaza compozitia lacurilor. Ulterior, locatarii sunt cei care vor fi expusi lacului, fie datorita contactului direct cu podeaua fie prin substantele pe care lacul le emana in timp. Pentru a evita probleme de sanatate, laboratoarele producatorului au gasit in urma cercetarilor substante care sa fie de folos intr-o maniera estetica si sa nu dauneze sanatatii.

Fiindca ne pasa de sanatatea celor din jur si bineinteles de sanatatea ecosistemului, comercializam doar produse non-toxice.

Mai trebuie mentionat faptul ca exista lacuri care sunt toxici DOAR in forma lor ambalata. Asta inseamna ca odata ce lacul se usuca dupa momentul aplicarii pe parchet, acesta nu mai prezinta niciun pericol pentru sanatatea nimanui. Aceste lacuri respecta normele de toxicitate si regularile prezente la momentul actual.