parallax background

Adezivii pentru parchet

Abrazive pentru slefuirea parchetului
March 15, 2017
Polish pentru parchet
Polish pentru parchet LP 35
March 15, 2017
 

Adeziv pentru parchet stratificat.

Adezivul pentru parchet are ca scop lipirea parchetului de substrat (sapa, polistiren, etc.). Pentru a obtine o lipire optima este evident nevoie de un adeziv de calitate.

Noi comercializam numai adezivi Murexini datorita puterii lor de lipire, de sigilare, respingerea umezelii etc.

Adezivii pentru parchet pot fi monocomponenti sau bicomponenti.

 

Adezivi - scurta descriere a produselor

 

MS K509: Adeziv superior, tehnologia STP, monocomponent, elastic, fără apă și solvenți. Este fonoizolant, prezintă miros neutru și emisii de noxe foarte reduse: EC1. Grad de fonoizolare max.14 DB conform DIN 52210. Pentru lipirea parchetului lamelar, a parchetului mozaic, a parchetului exotic și dușumea, precum și pentru lipirea cu efect de izolare fonică a dușumelelor, parchet dublu sau triplu stratificat (de asemenea parchet masiv), la lipirea pavelelor din lemn și a parchetului laminat este recomandat să se facă o probă înainte de lipire! Adezivul este recomandat și pentru pardoselile cu sisteme de încălzire.


Mai multe
 

MS K511: Adeziv monocomponent elastic fara apa si solventi. Este izolator fonic la zgomotul pasilor, are emisii foarte reduse si miros neutru. Izoleaza fonic pasii pana la 14 dB conform DIN 52210 si DIN 10. Utilizare la interior ( pentru utilizare exterioare va recomandam sa ne contactati intai). Este recomandat pentru lipirea parchetului stratificat cat si a dusumelelor prefabricate. Deasemenea este recomandat pentru incalzirea in pardoseala.


Mai multe
 

PU 566: Adeziv poliuretanic de parchet, bicomponent pentru lipirea parchetului stratificat ( atat dublustratificat cat si triplustratificat). Adezivul PU 566 permite montarea parchetului atat pe suprafete absorbante cat si neabsorbante cum ar fi placi ceramice sau podele de piatra.


Mai multe
 

PU 560 Adeziv poliuretanic superior, bicomponent, fără conținut de apă. Recomandat numai la interior pentru lipirea parchetului masiv 16 – 22 mm, a parchetului lamelar pe cant, a parchetului mozaic de 8 mm prefabricat, a dușumelelor, a dușumelelor prefabricate de format mare, a parchetului prefabricat 3-strat, a pavelelor din lemn de 22 mm și a pavelelor din lemn pe strat de decuplare și a parchetului exotic după efectuarea unei probe la lipire. Cod GIS: RU 1. Șpaclu: B3, PK, B5, PK, (Șpaclu B17: Consum cca. 1800 g/m2).


Mai multe
 

LE 555 Adeziv de parchet pe bază de rășini sintetice cu conținut de solvenți, cu aderență bună, și rezistențe inițiale ridicate. Pentru lipirea parchetului lamelar, a parchetului prefabricat și a celui mozaic pe șape anhidrit, șape de ciment, precum și pe șape din asfalt turnat (împreună cu Stratul separator Murexin) și pe plăci din OSB. Cod GIS: S1. Șpaclu: B3, B11, PK.


Mai multe